Glauk Konjufca: LDK-ja e pasinqertë , veç Vjosa Osmani i mbajti premtimet

Glauk Konjufca: LDK-ja e pasinqertë , veç Vjosa Osmani i mbajti premtimet

Ish Ministri i Jashtëm, Glauk Konjufca, ka folur për raportet mes Vetë vendosjes dhe LDK-së , ku ka thë në  se LDK-ja ishte e pasinqertë  që  nga fushata elektorale, njofton Insajderi.

Konjufca, ne Kanal 10, është  shprehur se “LDK-ja gënjeu deri sa arritën ta bënin Vjosa Osmanin kryeparlamenatre, dhe pastaj i ndërruan qëndrimet”.

“Në  kë të  arritje të  qëllimeve kontribuova edhe unë , duke lë shuar postin e kryeparlamentarit”, ka thë në  mes tjerash Konjufca.

“Në  të rë  kë të  proces, vetë m zonja Osmani ka qenë  e sinqertë , duke i mbajtur qëndrimet e LDK-së  që  i ka pasur në  fushatë  elektorale”.

Konjufa në  fund ka shtuar se “premtimi në  fillim ka qenë  që  në se fiton LDK-ja në  zgjedhje, VV do ta mbështeste Vjosa Osamanin pë r kryeministre, dhe në se ne do ti fitonim ata të  na përkrahnin Albin Kurtin për kryeministër”./Insajderi.com