Grabitën çiftin e moshuar, arrestohet autori i dytë

Grabitën çiftin e moshuar, arrestohet autori i dytë

Policia e Memaliajt vuri në pranga autorin e dytë të grabitjes të ndodhur një javë më parë.

Mustafa Mustafai 70 vjeç së bashku me të shoqen e tij u dhunuan dhe u grabitën brenda dyqanit.

Dali Nela është personi që u kap, pasi bashkëpunoi me personin kryesor që u kap dje në Shkodër Ilirijan Korbi.

Korbi dyshohet se është autori kryesor i dhunës ndaj Mustafa Mustafait, 70 vjeç dhe bashkëshortes së tij Thëllëze Mustafai, 67 vjeçe.

Pasi ushtroi dhunë ndaj dy të moshuarve, ai grabiti edhe një shumë parash prej 50 mijë lekë të reja si dhe një aparat telefoni.