Grabitet qendra tregtare në Prizren

Grabitet qendra tregtare në Prizren

Një vjedhje e rëndë ka ndodhur në një qendër tregtare në Prizren.|

Tre persona të panjohur, pasi kishin thyer arkën, kanë vjedhur një shumë parash, njofton Policia.

Njësitë relevante policore kanë dalë në vendin e ngjarjs dhe janë duke e trajtuar rastin.