Grabovci mbledhë nënshkrimet për Thaçin

Grabovci mbledhë nënshkrimet për Thaçin

Adem Grabovci, shef i grupit parlamentarë të PDK-së, ka nisur të mbledhë nënshkrimet për të thirrur seancën e jashtëzakonshme për zgjedhjen e presidentit.

Ai është duke kërkuar nga deputetët që të firmosin kërkesën për të thirrur seancën për zgjedhjen e Thaçit në krye të shtetit.

Grabovci ka qenë i paçashëm në telefonë për të komunikuar. Por një zyrtar i lartë i PDK-së konfirmoi për Insajderin se tashmë ka nisur mbledhja e nënshkrimeve.

Kryesia e Kuvendit, bazuar në rregulloren e punës, mund të thërret mbledhje të jashtëzakonshme për të shqyrtuar çështje të ngutshme dhe për këtë kërkohet nënshkrimi i 40 deputetëve.

(Insajderi.com)