Grenell: Populli i Kosovës dhe Serbisë meriton normalizim ekonomik

Grenell: Populli i Kosovës dhe Serbisë meriton normalizim ekonomik

I dërguari special për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, Richard Grenell, ka thënë pak para takimit të 4 shtatorit, se populli Kosovës dhe Serbisë meriton normaliizm ekonomik.

Përmes Tëitterit ai ka shkruar se ka fokus t’ju ndihmojë të rinjëve që ta kenë një karrierë të lidhur me perendimin.

Delegacioni i Kosovës dhe ai i Serbisë, kanë arritur në Uashington.

“Populli i Kosovës dhe i Serbisë meriton normalizimin ekonomik dhe shansin për të krijuar një ekonomi të gjallë. Sot jam përqendruar te të rinjtë që duan një karrierë, një punë të mirë dhe një lidhje me Perëndimin. Ju kam dëgjuar. Dhe unë do të shtyj fort për ju. Le ta lëmë mënjanë politikën!”, ka thënë Grenell. /Insajderi.com