Grenell: Serbët kënduan për Alabamën

Grenell: Serbët kënduan për Alabamën

I dërguari special i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për dialogun, Richard Grenell, ka publikuar pamje nga darka në Beograd me delegacionins serb.

Ai ka thënë se ka thënë se “serbet e amerikanët në Beograd kënduan këngë për Alabamën dhe Virginian Perëndimore”.

“Serbët dhe amerikanët në Beograd këndojnë për Alabamën dhe Virginian Perëndimore, natë e mahnitshme”, ka shkruar Grenell në Twitter.

Të martën, Richard Grenell bashkë me një delegacion amerikan kanë vizituar Kosovën, ndërsa të mërkurën Serbinë.

Po ashtu të planifikuara janë edhe vizitat në Greqi e Izrael. /Insajderi.com