Gruaja nga Peja që befasoi të gjithë – është katolike, por agjëroi Ramazanin për një arsyeje

Gruaja nga Peja që befasoi të gjithë – është katolike, por agjëroi Ramazanin për një arsyeje

Një grua nga Peja ka bërë një gjest aspak të zakontë gjatë muajit të Ramazanit kur myslimanët në gjithë botën agjërojnë.

Edhe pse i takon fesë katolike ajo ka treguar se ka agjëruar Ramazanin për shkak të respektit ndaj kolegëve.

Këtë ngjarje e ka treguar kolegu i saj Ardiani në një postim në llogarinë e tij në ‘facebook’. Ka treguar se si rastësisht e ka kuptuar që Anxhelina i takon fesë katolike dhe se gjatë kohës së ramazanit ajo e kishe agjëruar këtë muaj në shenjë respekti për kolegët e saj.

‘‘’Kjo eshte Anxhelina nga Peja, eksperte e veteqeverisjes lokale, e qe bashkepunojme me shume se 10 vite ne projekte te ndryshme. 2 jave pas Ramazanit 2019, rastesisht e kuptova qe Anxhelina i takon fese katolike. Gjate punëtorive ne kohe te Ramazanit, për hire te respektit tone, Anxhelina ka agjeruar bashke me ne, edhe nuk e kemi dite perkatesine e saj fetare’’, ka shkruar ai.

“Po i bi shkurt kesaj storje e qe deshta me shpernda me ju, qe te sherbej si shembull per gjithe neve, dhe ta deshmoj ate qe ne shqiptaret jemi te unik nga popujt tjerë fqinje”, ka përfunduar ai.