fbpx

Gruas në Prishtinë i thyejnë veturën Audi Q7 dhe i vjedhin 7 mijë euro ari

Gruas në Prishtinë i thyejnë veturën Audi Q7 dhe i vjedhin 7 mijë euro ari

Një rast i vjedhjes së rëndë raportohet se ka ndodhur dje pas mesdite në  Prishtinë.

Ankuesja femër shqiptare ka njoftuar se i është thyer vetura e sajë “Audi Q7”, me tabela vendore, me ç ‘rast i janë vjedhur stoli ari sipas saj në vlere shtatëmijë euro.

Me vendimin e Prokurorit, iniciohet rasti dhe mbetet nën hetime.