Habib Qeriqi nga Lipjani ka nevojë për ndihmën tuaj, kjo është shuma që i nevojitet

Habib Qeriqi nga Lipjani ka nevojë për ndihmën tuaj, kjo është shuma që i nevojitet

Qerimi nga komuna e Lipjanit është diagnostifkuar me një sëmundje të rëndë, dhe kostoja është e papërballueshme për familjen e tij.

Haib Qeriqi është diagnostifikuar me sëmundjen (Adenocarcinoma ductal pancreatis) apo kanceri i pankreasit.

Shërimi i tij kushton 45 mijë euro, shumë të cilën familja nuk e ka, dheintervenimi I tij duhet të kryhet në Turqi.

Lusim të gjithë njerëzit vullnet mirë që kanë mundësi t’i dalim Habibit në ndihmë financiarisht.