Hajnat vjedhin 10.000 euro në Super Viva

Hajnat vjedhin 10.000 euro në Super Viva

Në orët e hershme të dititës së sotme është kryer një vjedhje në “Super Viva” në Xërxë. Policia ka bërë të ditur se në këtë Qendër Tregtare janë vjedhur 10 mijë euro dhe 100 shtekë cigare, njofton Insajderi

Zëdhënësi i policisë për rajonin e Gjakovës Nysret Gjurkaj, ka bërë të ditur se sot rreth orës 07:00 kanë marrë informacione se është kryer një vjedhje në “Super Viva” në fshatin Xërxë.

Sipas raporitit të tij, policia ka dalur në vendngjarje dhe ka mbledhur dëshmitë./Insajderi.com