Haki Abazi merr një pozitë të re

Haki Abazi merr një pozitë të re

Lëvizja Vetëvendosje e ka zgjedhur sot Haki Abazin si kryetar të Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë, i cili do të përbëhet nga 11 anëtarë, njofton Insajderi.

Përveç Abazit, pjesë përbërëse e komisionit do të jenë edhe Xhavit Haliti, ish-nënkryetari i Kuvendit të Kosovës dhe Avni Dehari, deputeti i ri i kuvendit.

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë, 11 anëtarë:

Haki Abazi, kryetar, GP – LVV,

Xhavit Haliti, zëvendëskryetar i parë, GP – PDK,

Branislav Nikolić, zëvendëskryetar i dytë, GP- SL,

Avni Dehari, anëtar, GP – LVV,

Dimal Basha, anëtar, GP – LVV,

Gazmend Gjyshinca, anëtar, GP – LVV,

Fitore Pacolli Dalipi, anëtare, GP – LVV,

Ariana Musliu-Shoshi, anëtare, GP – PDK,

Arben Gashi, anëtar, GP – LDK,

Time Kadrijaj, anëtare, GP – AAK./Insajderi.com