Halil Kastrati kërkon ndihmë për shërimin e vogëlushes nga Drenasi

Halil Kastrati kërkon ndihmë për shërimin e vogëlushes nga Drenasi

Halil Kastrati ka vizituar sot vogëlushen nga Drenasi që ka pësuar një djegie të shkallës së tretë në lëkurë.

Kastrati me këtë rast bëri thirrje që të ndihmojnë gjithë ata që kanë mundësi.

Me këtë rast ai ka njoftuar se së bashku me disa donatorë ka arritur të grumbullojë 5 mijë euro për transportin e vogëlushes për në Turqi.

Shuma që nevojitet për trasnportimin e saj për shërim jashtë është 15 mijë e 500 euro.

Në ndërkohë një spital turk ka marrë përsiper shërimin e vogëlushës pa pagesë në bazë të një marrëveshje mes Kosovës dhe Turqisë.