Halil Kastrati tregon se a do t’i bashkohet ndonjë partie politike

Halil Kastrati tregon se a do t’i bashkohet ndonjë partie politike

Humanisti i njohur, Halil Kastrati, ka sqaruar opinionin se a do të jetë pjesë e zgjedhjeve të jashtëzakonshme.

“Të nderuar qytetarë, ditëve të fundit jam kontaktuar nga shumë gazetarë si dhe kam pranuar qindra mesazhe nga qytetarë me ç’rast jam pyetur nëse do t’i bashkohem ndonjë partie politike për të garuar në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. E vërteta është se kam pasur oferta nga partitë politike për të garuar për deputet në kuadër të listave të tyre zgjedhore.

Përmes këtij shkrimi dua t’u informoj se unë nuk do të jem pjesë e asnjë liste në zgjedhjet e ardhshme të cilat pritet të mbahen këtë vit, pasi dua ta vazhdoj angazhimin tim në shoqatën “Jetimat e Ballkanit”. Njëkohësisht, dua t’i falenderoj subjektet politike për mundësinë e dhënë si dhe të sqaroj se do ta vazhdojmë bashkëpunimin me të gjitha institucionet në shërbim të qytetarëve në nevojë”, ka shkruar ai.

Insajderi para 7 muajve kishte realizuar një intervistë me Kastratin – ku ishte pyetur se a do t’i futet politikës – kjo ishte përgjigjja që ai pat i dhënë: