Halimi me kritika për Kurtin: Kështu dëmtohen raportet mes Kosovës dhe Shqipërisë

Halimi me kritika për Kurtin: Kështu dëmtohen raportet mes Kosovës dhe Shqipërisë

Anëtarja e Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Sibel Halimi, ka thënë se përpjekja që domosdoshmërish të krijohen formacione të tipit të partive politike në Shqipëri, nga Lëvizja Vetëvendosje, shpërfaq deficit të ideve të qeverisjes së mirë.

Madje ajo është e mendimit se veprime të tilla, madje mund të bëhen pengesë në bashkëpunimin eventual mes dy vendeve.

Sipas saj, partia në pushtet (Lëvizja Vetëvendosje) do të duhej tani ta kishte një program të qartë të ideve të bashkëpunimit./Insajderi.com