Hapet ekspozita me fotografitë e gjenocidit serb ndaj shqiptarëve

Hapet ekspozita me fotografitë e gjenocidit serb ndaj shqiptarëve

Në kujtim të Ditës së Evropës, Demokracia Studentore organizon ekspozitë ku prezantohet gjenocidi serb i kryer mbi popullatën civile në Kosovë.

DS njofton se për ta kundërshtuar izolimin e Kosovës që padrejtësisht po mbahet e izoluar nga BE, do ta organizoj një ekspozitë të gjenocidit dhe spastrimit etnik që e ka kryer Serbia mbi popullin civil në Kosovë.

Ekspozita do të mbahet përball Kishës Ortodokse në kampusin e Universitetit të Prishtinës, pasi që ky objekt simbolizon dhunën dhe krimet që i ka kryer Serbia mbi popullatën civile në Kosovë.