Hapet konkursi për Drejtor të Përgjithshëm të Doganës

Hapet konkursi për Drejtor të Përgjithshëm të Doganës

Konkursi për Drejtor të Përgjithshëm të Doganës së Kosovës është shpallur sot, njofton Insajderi.

Shpalljen e këtij konkursi e ka bërë ministrja e Financave, Hykmete Bajrami.

Konkursi është i hapur deri më 1 shtator të këtij viti, derisa procesi i rekrutimit do të monitorohet nga përfaqësuesit e Projektit Britanik për Rekrutime në Pozita të Larta Drejtuese.

“Ministria e Financave siguron të gjithë aplikantët se i tërë procesi i rekrutimit do të jetë transparent dhe profesional, si dhe inkurajon kandidatet gra dhe nga komunitetet pakicë që të konkurrojnë”, thuhet në njoftim. /Insajderi.com/