Hapet pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir

Hapet pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir

Sot do të bëhet hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Kosovën  me Maqedoninë e Veriut.

Në këtë ceremoni do të marrë pjesë ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa dhe ministri i Punëve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski.