Haradinaj e quan agresion të rëndë sulmin ndaj bazave amerikane në Irak

Haradinaj e quan agresion të rëndë sulmin ndaj bazave amerikane në Irak

Kryeministri në largim Ramush Haradinaj ka dënuar sulmin e Iranit ndaj bazave ushtarake të SHBA-ve në Irak.

Haradinaj e ka quajtur sulmin si akt të rëndë agresioni ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kosova qëndron e palëkundur në mbeshtetje dhe përkrahje te ShBA-ve.
E dënojmë sulmin e Iranit ndaj bazave ushtarake amerikane në Irak dhe e vlerësojmë këtë sulm si akt i rëndë agresioni ndaj ShBA-ve”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Haradinaj ka thënë se institucionet e Kosovës janë duke i përcjellur me vëmendje këto zhvillime që prekin edhe jetën e qytetarëve të Kosovës që punojnë në bazat ushtarake amerikane.