Haradinaj kërkon nga MPB hapjen e një nënstacioni policor në Has

Haradinaj kërkon nga MPB hapjen e një nënstacioni policor në Has

Rritja e theksuar e kriminalitet dhe pasigurisë në fshatin Has të Prizrenit, ka bërë që kryeministri i vendit të kërkojë nga Ministria e Punëve të Brendshme hapjen e një nënstacioni në këtë fshat.

Ky stacion sipas kryeministrit do të kontribuonte në rritjen e sigurisë.

Një kërkesë e tillë nga Haradinaj u tha sot në mbledhjen e 87-të me radhë të qeverisë, si pikë jashtë rendit të ditës./Insajderi.com