Haradinaj: Kombëtarja na dhuroi emocione të paharruara

Haradinaj: Kombëtarja na dhuroi emocione të paharruara

Kryeminsitri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, ka thënë se Kosova na ofroi emocione ta paharruara.

“Dy kombëtaret tona, Kosova dhe Shqipëria, që na bashkojnë të gjithëve pranë vlerave që trashëgojmë, edhe pse nuk arriten fitore, sërish na dhuruan emocione të paharruara dhe spektakël në fushën e blertë”.

“Djemtë e futbollit shqiptar edhe sonte dëshmuan se për nderin e Atdheut nuk kursejnë asgjë. Sonte, si përherë, Kosova dhe Shqipëria fituan respekt”, ka shkruar Haradinaj në profilin e tij në Facebook.

Kosova nga sonte mbyll ëndrrrën për kualifikim në Kampionatin Europian.