Haradinaj: Nga procesi i rregullt zgjedhor varet liberalizimi i vizave

Haradinaj: Nga procesi i rregullt zgjedhor varet liberalizimi i vizave

Në ditën e fundit të fushatës,kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka falënderuar partitë politike për fushatën e rregullt të zhvilluar derisa bëri lutje që të dielën të gjithë “t’ia zbardhim fytyrën Kosovës”, transmeton Koha.net.

“Mos harroni që nga procesi i rregullt zgjedhor varet liberalizimi i vizave dhe integrimi ”, ka thënë Haradinaj.