Haradinaj sot takohet në Shkup me Mogherinin dhe Hahnin

Haradinaj sot takohet në Shkup me Mogherinin dhe Hahnin

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj sot do të qëndrojë në Maqedoni ku do të marrë pjesë në Samitit të parë digjital të Ballkanit Perëndimor.

Siç transmeton Zhurnal, në agjendën e sotme të kryeministrit Haradinaj është përfshirë dhe një takim i tij me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian Federica Mogherini si dhe komisionerin Evropian Johannes Hahn.

Ky samit do të bëjë bashkë kryeministrat dhe ministrat përgjegjës për agjendën digjitale nga Ballkani Perëndimor, pjesëmarrësit e Procesit të Berlinit nga Bashkimi Europian, përfaqësuesit e Komisionit Europian, RCC, përfaqësuesit e Industrisë së Informacionit dhe të Teknologjisë së Informacionit, Komuniteti Akademik, të rinjtë e pjesëmarrës të tjerë.