Haradinaj takon shqiptarët e komunave veriore, ka një premtim

Haradinaj takon shqiptarët e komunave veriore, ka një premtim

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka takuar sot përfaqësuesit shqiptarë të komunave të veriut të Kosovës.

Haradinaj në një postim në rrjetin social Facebook shkruan se Qeveria është e përkushtuar që të jetë sa më afër banorëve atje për të adresuar shqetësimet e tyre.

“Kam pritur disa nga përfaqësuesit shqiptarë të komunave të veriut të Kosovës. Në takim u njoftova për bashkëjetesën mes komuniteteve në këtë pjesë të Kosovës, gjendjen aktuale dhe nevojën e mbështetjes institucionale për mirëqenien e qytetarëve në këto komuna. Bashkëbiseduesit i sigurova se Qeveria është e përkushtuar që të jetë sa më afër banorëve atje për të adresuar shqetësimet e tyre”.