Haradinaj tregon për veprimet që do t’i ndërmarr pas intervistimit nga Specialja

Haradinaj tregon për veprimet që do t’i ndërmarr pas intervistimit nga Specialja

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj ka thënë se pas intervistimit nuk është njoftuar për obligime tjera nga hetuesit e Speciales, dhe me këtë rast ai do t’i kthehet skenës politike.

“Nuk kam dashur ta sjell kryetarin e shtetit këtu. Meqenëse, shteti ka mbetur shtet dhe meqenëse nuk kam obligime do të kthehem si të gjithë kolegët tjerë në politikë, t’u ofrohem qytetarëve. E kam bërë atë që e kam vlerësuar të rëndësishme, sepse kryetari i qeverisë kur del para hetuesve ka dalë qeveria, shteti, duhet të kemi kujdes për këtë. Kam dhënë shembull të respektimit të ligjit. Nuk po jap leksione, e kam bërë detyrën time”, ka thënë Haradinaj.

Haradinaj gjithashtu deklaroi se nuk është përgjigjur në asnjërën nga pyetjet e hetuesve të Speciales. /Insajderi.com