Hashim Thaçi flet nga liqeni i Ujmanit

Hashim Thaçi flet nga liqeni i Ujmanit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka dhënë një intervistë për media nga liqeni i Ujmanit, atje ku ndodhët.

Ai ka thënë se ka shkuar atje për të vizituar liqenin e Ujmanit, dhe se është emocionuar teje mase.

Thaçi ka thënë se Kosova është një dhe do të mbetet unike.

“Vendosa të bëjë një xhiro lundrimi në liqenin e Ujmanin. Ishin emocione të veçante. Ishte një shëtitje, që i kalova disa orë lundrimi. Në këtë aset të fuqishëm energjetik të Kosovës dhe mrekulli natyrore të Kosovës. Më priten shumë mirë, me qiten kafe. Jo si president – qytetar por si qytetar”, ka thënë presidenti Thaçi.

Ai ka falënderuar qytetarët serb, për të cilët ka thënë se ka pirë bashke me ta kafe.

“Dëshiroj t’i falënderoj serbët që më qerosën për kafe. Ne punojmë për një Kosovë të perspektivës atlantike, dhe ritheksoj që të pijë kafe edhe me serbët e këtij lokaliteti, unë bëra me ta një bisedë miqësore”, ka thënë ai.