Hashim Thaçi: Kosovës i duhet qeveri stabile dhe efikase

Hashim Thaçi: Kosovës i duhet qeveri stabile dhe efikase

Presidenti Hashim Thaçi ka thënë se Kosovës i duhet një qeveris stabile dhe efikase.

“I mbetët spektrit politik të bëjë hapat e mëtutjeshëm – edhe iniciativa për mbajtjen e seancës është në përputhshmëri me ligjet dhe Kushtetutën”, ka thënë Thaçi para mediave, shkruan Insajderi

“Besoj se është një hap i menduar nga mandatari. I mbetët spektrit politik të shohin mundësitë e angazhimeve të përbashkëta”.

“Kosovës i duhet një qeveri stabile, efektive, për respekt të vullnetit qytetar dhe orientimit euroatlantik pra të një bashkëpunimi të ngushtë BE-së, Shtetet e Bashkuar dhe NATO-s”.

Kryesia e Kuvendit ka vendosur që seanca për votimin e qeverisë të mbahet të hënën në ora 11:00./Insajderi.com

Të hënën votohet Qeveria e re e Kosovës