Haxhiu: Nëse vazhdohet kështu virusi ka me na “mbytë” gjithëve

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka diskutuar reth menaxhimit të pandemisë.

Haxhiu: Nëse vazhdohet kështu virusi ka me na “mbytë” gjithëve

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka folur rreth menaxhimit të pandemisë, por ka përmendur edhe sukseset e ish-ministrit ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismailit.

Haxhiu i ka ftuar deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje për unitet në menaxhimin e pandemisë.

“Nëse vazhdojmë kështu virusi ka me na mbytë të gjithëve”, ka thënë Haxhiu në një replikë me Salih Zyba.

Mes Bekim Haxhiut dhe Salih Zybës u debatua rreth investimeve në shëndetësi gjatë Qeverisë Haradinaj ku ministër i Shëndetësisë ishte, Uran Ismaili.

Kuvendi i Kosovës po diskuton për menaxhimin e pandemisë. /Insajderi.com/