Dështimi i PDK-së në Prishtinë sipas Haxhiut

Dështimi i PDK-së në Prishtinë sipas Haxhiut

Sipas Exit Poll të në Klan Kosovës të prezantuar nga Baton Haxhiu, ka thënë se rezultatet e tyre tregojnë se Prishtina do të shkojë në balotazh.

Sipas këtyre rezultateve Shpend Ahmeti dhe Arban Abrashi do të shkojnë në balotazh.

Haxhiu ka thënë se PDK në Prishtinë ka dështuar.