Haziri: Pastërtia e luftës do të lahet me drejtësi, por kjo nuk duhet të lidhet me emër të përveçëm

Haziri: Pastërtia e luftës do të lahet me drejtësi, por kjo nuk duhet të lidhet me emër të përveçëm

Kryetari i Gjilanit dhe njëkohësisht nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka thënë se herët apo vonë pastërtia e luftës do të lahet me drejtësi.

Në një postim  në Facebook Haziir Thaçi se kjo luftë nuk duhet të  lidhet me emër të përveçëm.

“Në rastin tonë, para drejtësisë po nxjerrët një proces me një individ të caktuar, ashtu siç po e potencon gjykata, por nëse e sheh brendësinë, atëherë po del një ekip”, ka shkruar Haziri.

Gjykata Speciale e cila gjykon “krimet” e supozuara të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, tashmë ka filluar punën në mënyrë më intensive. /Insajderi.com/