Indoks këtë të dielë transmeton dokumentarin “Plaçkitja e shtetit nga armata e militantëve”, në ora 20”10 në RTV Dukagjini dhe live në Insajderi.

Historia 20-vjeçare- Si u plaçkit shteti nga militantët partiak vjen në një dokumentar

Historia 20-vjeçare- Si u plaçkit shteti nga militantët partiak vjen në një dokumentar

Indoks këtë të dielë transmeton dokumentarin “Plaçkitja e shtetit nga armata e militantëve”, në ora 20”10 në RTV Dukagjini dhe live në Insajderi.

Për dy dekada qeverisje të Kosovës nga elita aktuale politike, me rrënjë nga UÇK-ja dhe të tjerët nga linja e Ibrahim Rugovës, punësimi në shtet ka shkuar në mënyrë masive me lidhje politike. Sidomos në pozitat e larta me ndikim.

InDoks në këtë episod do të sjell në vëmendjen e publikut rastet më skandaloze të plaçkitjes së shtetit përmes punësimit të armatës së militantëve partiakë, të rrëfyera nga ata që i hulumtuan rastet dhe të provuara me dokumente.

Punësimet me diktat të partisë në Republikë tashmë janë diçka që nuk i është shmangur asnjë parti. Madje as Vetëvendosje, që pritet që të vijë në pushtet/InsajderiIndoks