Historia e mbi një dekade skandalesh në diplomacinë kosovare vjen në një dokumentar

Historia e mbi një dekade skandalesh në diplomacinë kosovare vjen në një dokumentar

Që nga shpallja e pavarësisë në vitin 2008, diplomacia kosovare nëpër botë ka qenë e mbushur me skandale. E mbushur me militantë politikë. Me akraba.

InDoks në këtë episodë do t’i kthehet trajtimit të historisë së diplomacisë. Si u shndërrua ajo nga misioni i saj për promovimin e Kosovës në një hapësirë për rehatim militantësh. Për zhvatje të buxhetit?.

Prej misionit të saj për promovimin e vendit në një diplomaci për marre.

“Diplomaci për marre”, me autor Visar Duriqi transmetohet këtë të diele në ora 20:10 në RTV Dukagjini dhe live në Insajderi.