Hoti: Nuk do të mbahet seancë pa PAN-in

Hoti: Nuk do të mbahet seancë pa PAN-in

Përfaqësuesi i LDK-s, Avdullah Hoti në takim e sotëm konsultativ ka thënë se seancat deri më tash janë thirr në mënyrë të rregullt.

Ai është shprehur se “nëse dikush e ka cenuar dinjitetin e Kuvendit të Kosovës atëherë ai është koalicioni PAN, me mos pjesëmarrjen e tij në seancë”, shkruan Insajderi.

Ne duhet të jemi përgjegjës ndaj qytetarëve, unë nuk jam dakord që të mbahet seancë pa marrjen pjesë të koalicionit PAN, dhe kjo është e qartë.

“Nëse keni formuar shumicën, ju atëherë sot pasdite duhet të thirreni për seancën e radhes. /Insajdeir.com