Alo...

Hoti ua tregon prioritetet evropianëve

Hoti bisedoi në telefon me përfaqësuesin e lartë të Bashkimit Evropian për Marrëdhëniet e Jashtme dhe Politikat e Sigurisë, Josep Borrell dhe me komisionerin e Bashkimit Evropian për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë, Oliver Varhelyi.

Hoti ua tregon prioritetet evropianëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, pati sot dy telefonata të rëndësishme.

Ai bisedoi me përfaqësuesin e lartë të Bashkimit Evropian për Marrëdhëniet e Jashtme dhe Politikat e Sigurisë, Josep Borrell dhe me komisionerin e Bashkimit Evropian për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë, Oliver Varhelyi.

Në këto biseda, kryeministri Hoti i njoftoi diplomatët e lartë evropianë për prioritetet e Qeverisë së Kosovës, veçmas për menaxhimin e pandemisë COVID-19 dhe rimëkëmbjen ekonomike të vendit si pasojë e kësaj pandemie.

Sipas komunikatës së Qeverisë, kryeministri Hoti foli edhe për përkushtimin e plotë të Qeverisë së Kosovës për ta përmbyllur me sukses perspektivën integruese evropiane të Kosovës.

Po ashtu, kryeministri Hoti i falënderoi ata për përkrahjen që institucionet e Bashkimit Evropian i kanë dhënë Kosovës për menaxhimin e pandemisë COVID-19./Insajderi.com