Hoti: Veseli është dorëzuar

Hoti: Veseli është dorëzuar

Kandididati për kryeminstër nga koalicioni LAA-në, Avdullah Hoti edhe një herë ka treguar për vendimin e partisë së tij, lidhur me votimin për kryeparlamentar, të të nominuarit nga PAN-I Kadri Veselin.

Sipas Hotit, Kadri Veseli tashmë është dorëzuar.

“Kam dëgjuar deklarimin e tij së është i gatshëm të heqë dorë. Deklarimi i tij është dorëzim para vullnetit të deputetëve. Po e presim që ata të jenë në sallë dhe ti presim propozimet e tyre” ,tha Hoti.