Hoxhaj: “Dita e Evropës” e gjen Kosovës pa rrugë të qartë për të ardhmen evropiane

Hoxhaj: “Dita e Evropës” e gjen Kosovës pa rrugë të qartë për të ardhmen evropiane

Kryetari në detyrë i Partisw Demokratike tw Kosovws, Enver Hoxhaj ka kritikuar Qeverinë në “Ditën e Evropës”, njofton Insajderi.

Sipas Hoxhajt, kjo ditë Kosovën e gjen pa rrugë të qartë për të ardhmen evropiane, ndërsa ka thënë se Qeveria e sotme ka lëkundur besimin e qytetarëve të Kosovës në Bashkimin Evropian dhe ka dëmtuar shumë herë progresin e arritur.

Hoxhaj nuk ka lënë pa kritikuar edhe BE-në, duke thënë se e ka lënë Kosovën pa viza duke mos mbajtur premtimin./Insajderi.com