Hoxhaj: E kam ditur që PDK do të më kandidojë për kryeminstër

Hoxhaj: E kam ditur që PDK do të më kandidojë për kryeminstër

I nominuari i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhak, e ka ditur se do të kandidohet për këtë post.

Ai në Pressing tha se PDK gjithmonë ka shumë kandidatë për president, kryeministër dhe pozita tjera.

“PDK ka gjithmonë shumë kandidatë për president, kryeministër dhe poste tjera. Gjatë zgjedhjeve të kalaura është ditur paraprakisht. Këto zgjedhje e kam ditur se do të jem kandidat për kryeministër kur u zgjodha ushtrues detyre i kryetarit”, tha ai.

Partia Demokratike e Kosovës tash e një vit ka qenë parti opozitare pas pushtetit 12 vjeçar. /Insajderi.com