Hoxhaj: Fëmijët e dëshmorëve do ta kenë kujdesin e shtetit të Kosovës

Hoxhaj: Fëmijët e dëshmorëve do ta kenë kujdesin e shtetit të Kosovës

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka premtuar se “fëmijët e dëshmorëve do ta kenë gjithmonë kujdesin e shtetit të Kosovës”.

Këto komente ai i bëri gjatë një takime me një numër të rinjësh, që janë fëmijë dëshmorësh.

Hoxhaj, shtoi se “PDK  si parti e dalë nga lufta” do të angazhohet të përmbush zotimet.

“Ata japin mesazhin e kujdesit të vazhdueshëm që duhet ta kemi për vlerat e Ushtrisë̈ Çlirimtare të Kosovës”, tha Hoxhaj në Facebook. /Insajderi.com

 

Fëmijët e dëshmorëve bartin mesazhin, sakrificën e krenarinë e prindërve të tyre dhe heronjëve tonë që e dhanë…

Posted by Enver Hoxhaj on Saturday, 9 January 2021