Hoxhaj: Lajçak ka ofenduar Kosovën

Hoxhaj: Lajçak ka ofenduar Kosovën

Kryetari në Detyrë i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se me hartën e paraqitur “Lajçake ka ofenduar Kosovën”.

Hoxhaj në Rubikon tha se Lajçak me atë hartë ka “ofenduar vetën si ndërmjetësues” i Bashkimit Evropian.

Nëse kemi parasysh vendin e tij të origjinës, Sllovakinë, dhe faktin që Kosova dhe Serbisë janë që dhjet vjet në dialog, e tash shfaqet si ndërmjetës i BE’së me një hartë të tillë… unë mendoj se është fyerje”.

Për këto, Hoxhaj theksoi se javën e ardhshme do të ia thotë Lajçakut në Kosovë.

“Javën e ardhshme vjen në Prishtinë, dhe do t’ia them  atë që e thash edhe këtu”. /Insajderi.com