Hoxhaj: Mbyllja e seancës krijoi risi

Hoxhaj: Mbyllja e seancës krijoi risi

Deputeti i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka thënë se mbyllja e seancës nuk do të duhej të ndodhte, sepse koalicioni PAN ka kërkuar pauzë për konsultime.

“Kërkesa jonë si subjekt që i ka fituar zgjedhjet ishte që të kemi dy orë pauzë, dhe brenda kësaj kohe ta propozojmë kandidatin për kryetar Kuvendi”, ka thënë Hoxhaj.

Po ai ka thënë se ndodhi mbyllja e seancës dhe i mbetet sekretarisë që ta interpretojë këtë veprim.

“Kryesuesi e mbylli seancën dhe tash i takon sekretarisë që ta interpretojë këtë fakt. Kurdo që seanca të nisë, ne jemi të gatshëm të dalim me kandidatin tonë”, ka shtuar ai./Insajderi.com