Hoxhaj: PAN i gatshëm të bisedojë me të gjitha partitë për Qeverinë

Hoxhaj: PAN i gatshëm të bisedojë me të gjitha partitë për Qeverinë

Kohën e fundit nëpër media kosovarë është folur se Aleanca Kosova e Re, e cila është në koalicion në Lidhjen Demokratike të Kosovës është duke zhvilluar bisedime që të kalojë në koalicionin PDK-AAK-Nisma.

Zëvendëskryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxha, ka thënë se Veseli dhe Haradinaj janë mandatar nga PDK që të flasin me të gjitha subjektet politike, përfshirë edhe AKR-në.

“Partia Demokratike e Kosovës e ka mandatuar edhe zotëri Veselin edhe zotërinë Haradinaj si mandatar për kryeministër, të flasin me të gjitha subjektet politike dhe mandej është detyrë e tyre që realisht të bisedojnë me çdo subjekt politik duke përfshirë edhe AKR-në”, ka thënë ai.

Ndërsa për bisedimet që po zhvillohen, Hoxhaj ka thënë se tani për tani nuk mund të thotë asgjë, por që pritet të ketë një qëndrim nga të mandatuarit, njofton lajmi.net

“Për gjendjen e bisedimeve nuk mund të them asgjë sepse qëndrimi jonë është që zotëri Veseli dhe Haradinaj duhet të dalin më një qëndrim”, ka thënë ai.