Hoxhaj thotë se emërimi i Vulin si ministër i Mbrojtjes është lajm i keq për Kosovën

Hoxhaj thotë se emërimi i Vulin si ministër i Mbrojtjes është lajm i keq për Kosovën

Ministri në detyrë i Punëve të jashtme, Enver Hoxhaj ka thënë se emërimi i Aleksandar Vulinit siç e ka qujatur ai një paramilitarit të njohur të vijës së ashpër, si ministër i ri i Mbrojtjes, sinjalizon militarizimin e mëtejshëm të  Serbisë.

” Figura të tilla kontraverse rrezikonjnë thellimin e mëtejshëm të mosbesimit rajonal dhe prishjen e normalizimit të marrëdhënieve”, ka shkruar Hoxhaj në Twitter.