I dënuari me shtatë ditë burgim arratiset nga burgu

I dënuari me shtatë ditë burgim arratiset nga burgu

Bota njeh shumë raste kur të dënuarit me shumë vjet burgim gjejnë mënyra për të ikur nga burgu.

Por, në burgun e Nishit ka ndodhur që tre të burgosur, njëri prej tyre me vetëm shtatë ditë, të ikin nga ku institucion korrektues.

Sipas mediave serbe, ata ishin të vendosur në “pjesën e lirë” e të burgut dhe dyshohet se e bënë një vrimë në murin rrethues për të gjetur “lirinë”.