I doli vajza nga shtëpia dhe nuk u kthye më

I doli vajza nga shtëpia dhe nuk u kthye më

Një baba është ankuar në Policinë e saj se vajza e saj ka dalë nga shtëpia dhe është zhdukur.

Për vajzën nga Komuna e Gjilanit ende nuk dihet asgjë.

Policia ka thënë se rasti është duke u hetuar. /Insajderi.com