IKShPK ka një apel për qytetarët

IKShPK ka një apel për qytetarët

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka një apel për qytetarët që nuk lidhet me virusin COVID-19.

Por me ndotjen e ajrit në Prishtinë që ka filluar të ndotet, njofton Insajderi.

IKShPK thotë se ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike.

“Qëndroni në shtëpi. Ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike”, thuhet në njoftim. /Insajderi.com