Infermieret heroina të Kaçanikut, udhëtojnë me kilometra për t’i vizituar fëmijët

Infermieret heroina të Kaçanikut, udhëtojnë me kilometra për t’i vizituar fëmijët

Dy infermiere kosovare nuk po e kursejnë vetën vetëm e vetëm për të qenë afër pacientëve të vegjël të tyre.

Infermieret Teuta dhe Afërdita nga Kaçaniku udhëtojnë nga pesë kilometra në ditë për t’i bërë kontrolla fëmijëve në zona të largëta.

“Infermieret Teuta dhe Afërdita nga Kaçaniku, udhëtojnë nga pesë kilometra në ditë për të vizituar fëmijët në zonat më të largëta. A nuk janë heroina të vërteta këto infermiere?”, thuhet në faqen zyrtare të Unicef-it në Kosovë.