Inspekcioni i Prishtinës dënon me gjobë prej 2 mijë euro edhe LDK-në

Inspekcioni i Prishtinës dënon me gjobë prej 2 mijë euro edhe LDK-në

Drejtori i Inspekcionit të Prishtinës, Adonis Tahiri, ka njoftuar se ka shqiptuar gjobën e katërt ndaj subjekteve politike për organizimin e tubimeve në Prishtinë, njofton Insajderi.

Përmes një postimi në “Facebook”, Tahiri ka bërë të ditur se ka gjobitur me 2000 euro Lidhjen Demokratike të Kosovës.

“Gjoba e katërt ndaj subjekteve politike, për organizim të tubimeve në Prishtinë në kundërshtim me ligjin dhe masat në fuqi”, tha ai.

Sipas Tahirit, vet e kanë hartuar ligjin për masat, edhe gjobat duhet t’i paguajnë.

“Ligjin edhe vendimin për masat, vet i keni hartuar e votuar – edhe gjobat, duhet t’i paguani. Në të kundërtën, i inkasojmë përmes përmbaruesit!”, ka shkruar ai në një postim në “Facebook”./Insajderi.com