Inspeksioni i Prishtinës gjatë ditës së sotme sot ka gjobitur disa pronarë veturash të parkuara në hapësira publike me 100 euro. Këtë e ka b" />

Inspeksioni i Prishtinës shpërndan dënime deri në 100 euro nëse e parkoni veturën në këtë mënyrë

Inspeksioni i Prishtinës shpërndan dënime deri në 100 euro nëse e parkoni veturën në këtë mënyrë

Inspeksioni i Prishtinës gjatë ditës së sotme sot ka gjobitur disa pronarë veturash të parkuara në hapësira publike me 100 euro.

Këtë e ka bërë të ditur, drejtori i Inspeksionit Adonis Tahiri.

Tahiri ka vazhduar edhe sot aksionin për lirim e trotuareve dhe hapësirave nga veturat, duke i gjobitur me nga 100 euro.

“Vazhdojmë me lirimin e hapësirave publike të uzurpuara”, ka shkruar ai.