Interpelanca ndaj Rikalos – deputeti i PDK-së tregon për gjendjen e specave

Interpelanca ndaj Rikalos – deputeti i PDK-së tregon për gjendjen e specave

Andin Hoti ka mbajtur një fjalim para deputetëve të Kuvendit të Kosovës, por  nuk ka dashur të flasë për Nenad Rikallon.

Ai ka folur për gjendjen e keqe të rinisë dhe për gjendjen e keqe të bujqësisë në Krushë.

“Rikallo koka më i rëndësishëm se program i qeverisë dhe qytetari i Kosovës. Nuk di a e dini po rinia në Kosovë është keq. Rinia në Kosovë bredhë rrugëve, sidomos në fshatra është e pashpresë. Në Krushë kanë fillu me i gjujtë specat “, ka thënë ai.