Lidhur me dorëheqjen e Ramush Haradinajt ka reaguar edhe ish-ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama" />

Ish-ambasadorja: Haradinaj po e paguan që u pozicionua kundër ndarjes së Kosovës

Ish-ambasadorja: Haradinaj po e paguan që u pozicionua kundër ndarjes së Kosovës

Lidhur me dorëheqjen e Ramush Haradinajt ka reaguar edhe ish-ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama.

Ajo ka deklaruar se Haradinaj po pagun çmimin që u pozicionua fuqishëm kundër skenarit të ndarjes së Kosovës.

“Ai ishte barriera më e fuqishme kundër këtij skenari. Populli i Kosovës duhet ta dije se Vucicit i është premtuar Veriu megjithë Mitrovicë. Populli i Kosovës duhet t’i dalë zot territorit të tij dhe ta ndalë këtë skenar të errët me pasoja deri dhe në shuarjen e shtetit të Kosovës”, shkruan ajo.