Ish-anëtarja e AAK-së kalon në Vetëvendosje

Ish-anëtarja e AAK-së kalon në Vetëvendosje

Në një konferencë për shtyp  të organizuar nga Lëvizja Vetëvendosja sot u bë e ditur se tash e tutje Ish anëtarja e AAK asambleistja në Kuvendin Komunal të Ferizaj, Abetare Kurti ,nga sot ka kaluar në Lëvizjen Vetëvendosje.

Me këtë rast u tha se kalimi ka të bëjë me parimet dhe qëndrimet që i ka Kurti e të cilat i ka gjetur në VV, se duhet punuar për të gjithë dhe jo vetëm për një grup të interesit.
Pos Abetare Kurtit pjesë e VV sot u bënë edhe Arjeta Maliqi e Adnan Selmani.

Në këtë konferencë u bë e ditur se Dardan Sejdiu nuk do të jetë kandidat për kryetar të komunës së Ferizajt pasi që ligjërisht nuk e ka këtë të drejtë, por që ai është caktuar koordinator në Ferizaj për fitore në zgjedhjet e 22 tetorit.